Home Huisartsenpraktijk

Telefoon 020 6456133

op werkdagen tussen 8.00 - 13.00 uur,
voor spoedgevallen tot 17.00 uur

Praktijkinformatie

Openingstijden

De praktijk is dagelijks geopend van 8.00 - 17.00 uur. Op donderdagmiddag is de praktijk gesloten, voor dringende zaken belt u dan vanaf 12.00 uur met een van onze waarnemers (zie kopje Waarneming). Op dinsdagavond hebben wij een avondspreekuur van 18.00 tot 21.00 uur. 

Telefonische bereikbaarheid

De assistente is telefonisch bereikbaar tussen 8.00 en 14.30 uur voor het stellen van vragen en het maken van afspraken.
Voor spoedgevallen tussen 8.00 en 17.00 belt u de praktijk op 020-6456133 keuzetoets Spoed!  Deze spoedlijn is bedoeld om ons bij plotselinge benauwdheid, pijn of ernstig ziek zijn, etcetera altijd meteen te kunnen bereiken. Wij verzoeken u om dit nummer niet te gebruiken als het niet om een spoedgeval gaat, juist omdat het van levensbelang kan zijn om in geval van spoed bereikbaar te zijn voor diegene die op dat moment hulp nodig heeft.

Voor dringende medische hulp na 17.00 uur en in het weekend en op feestdagen kunt u terecht bij de Huisartsenpost in Ziekenhuis Amstelland: 020- 4562000.

Herhaalrecepten

Herhaalrecepten kunt u als volgt aanvragen:

- door het invullen van het herhaalrecepten formulier in de linkerkolom (onder Direct Doen)
- een mail te sturen naar assistente@doktergobel.nl 
- te bellen met de praktijk en keuzetoets Herhaalrecepten te kiezen.
- het inleveren van uw oude medicijndoosje, in de brievenbus van de praktijk

Hoe u het recept ook aanvraagt, vermeldt altijd duidelijk uw naam, geboortedatum, de naam van het medicijn, de sterkte en het gebruik.

Houdt u rekening met de tijd die nodig is om het recept te verwerken? Over het algemeen is een aangevraagd recept dat voor 14.30 uur bij ons binnen is, de volgende werkdag beschikbaar bij uw apotheek.

Als onze praktijk gesloten is wegens vakantie, en u bent klant bij de apotheken Westwijk of Keizer Karelpark, kunt u uw herhaalrecept direct via e-mail of telefonisch bij uw apotheek bestellen. Voor andere apotheken geldt dat u een herhaalrecept dient aan te vragen bij onze waarnemers.

Spreekuren

Bij het maken van een afspraak zal de assistente samen met u bepalen op welk spreekuur uw klacht het beste behandeld kan worden (zie ook onder kopje Spreekuren). Zij zal informeren naar de reden van het bezoek en samen met u de urgentie bepalen. Over het algemeen is het zo dat u dezelfde dag nog terecht kunt voor een afspraak. Indien de agenda dat niet toelaat en het gezien de aard van de klacht mogelijk is, zal de afspraak eventueel een andere dag plaatsvinden. 

De artsen kunnen in verband met de planning van hun agenda's per consult één probleem behandelen, ook al zijn het ‘kleine’ dingen. U kunt uiteraard meerdere zaken bespreken, vraagt u dan bij het maken van de afspraak om een dubbele afspraak. We hopen hiermee het ‘uitlopen’ van het spreekuur te voorkomen.

Waarneming

Op donderdagmiddag en tijdens onze vakanties hebben wij onze waarneming als volgt geregeld:

Begint uw achternaam met A t/m O dan belt u met de praktijk van dokter Groen en dokter Stolp,  020-6414067
Begint uw achternaam met Q t/m Z dan belt u met de praktijk van dokter Polderman, 020-6438526